Logo

Natuurlijke producten van Natulique

Een aantal jaar geleden ging het met mijn eigen gezondheid wat minder en heb ik me verdiept in een gezonde levensstijl. Gezond eten, meer bewegen (met mijn hond) en meer rustmomenten voor mezelf. Zo probeer ik beter voor mezelf te zorgen. Het veroorzaakt dat ik me dat ik dagelijks met stoffen in de kapsalon werk. Je wilt niet weten hoeveel chemicaliën er in bijvoorbeeld haarverf zit. Daar moest verandering in komen! En zo kwam in 2022 Natulique op mijn pad…..

Natulique uit Denemarken

Ik werk uitsluitend met de producten van Natulique. Een prachtig groen merk afkomstig uit Denemarken. De Deense regering is erg strikt op het gebied van regelgeving en ingrediënten in cosmetica. Er zijn inmiddels bijna 140 stoffen chemicaliën verboden om te gebruiken in dit land. In andere landen zijn deze verboden ingrediëntenlijsten soms schrikbarend laag! Natulique voldoet aan deze hoge normen en strenge eisen, waardoor ze altijd de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen.

Ik ben de enige natuurkapper uit Dronten! 

Beter voor jou, voor mij en voor de wereld!

De producten van Natulique zorgen voor een win-win-win situatie. Ik zorg goed voor jou als klant, jij zorgt goed voor mij als kapper en samen zorgen we voor een betere wereld!

Het is tijd om afstand te doen van een wereld waar het gaat om zo goedkoop mogelijk, zo snel mogelijk en zo veel mogelijk. Ik kies met mijn kapsalon voor een wereld met aandacht voor kwaliteit, mens, dier en natuur. En dat op een eigentijdse en modieuze manier. En geloof me… de producten van Natulique zijn fantastisch en van zeer goede kwaliteit!

Certificeringen

Natulique is de eerste complete “certified organic professional” haarverzorgingslijn ter wereld en heeft de volgende certificaten:

360BIOCERT: 

 • Minimaal 95% van de ingrediënten heeft een natuurlijke oorsprong;
 • Bevat geen chemische ingrediënten;
 • Alle ingrediënten, derivaten en het eindproduct zijn dierproefvrij;
 • Wordt verpakt in een duurzame verpakking;
 • De producten worden op een ethische en morele manier geproduceerd, dus geen kinderarbeid of moderne slavernij.

Het bestaande certificeringslogo van de Vegan Society:

 • Geen van de Natulique ingrediënten of producten zijn getest op dieren;
 • Ook niet in het verleden;
 • Er zijn geen ingrediënten ingrediënten in de toegevoegde producten. 

De Astma Allergy Nordic certificering

 • Elk verschillend ingrediënt is onderzocht met een brede samenwerking tussen dermatologen, krachtige en internationale vakbonden.
 • Zo kunnen de kapper en de klant een juiste beslissing nemen als het om (huid)allergieën gaat. 

Het Nordic Swan Ecolabel

 • Aan dit ecolabel zijn strenge voorwaarden voor ingrediënten en chemicaliën verbonden om een ​​duurzame ontwikkeling te beheren. 

          wil jij deze producten zelf ervaren?