Logo

Natuurlijke producten van Natulique

Een aantal jaar geleden ging het met mijn eigen gezondheid wat minder en heb ik mijzelf verdiept in een gezonde leefstijl. Gezond eten, meer bewegen (met mijn hond) en meer rustmomenten voor mijzelf. Zo probeer ik beter voor mijzelf te zorgen. Tegelijkertijd realiseerde ik me dat ik dagelijks met schadelijke stoffen in de kapsalon werk. Je wil niet weten hoeveel chemicaliën er in bijvoorbeeld haarverf zit. Daar moest verandering in komen! En zo kwam in 2022 Natulique op mijn pad…..

Natulique uit Denemarken

Ik werk uitsluitend met de producten van Natulique. Een prachtig groen merk afkomstig uit Denemarken. De Deense regering is erg strikt op het gebied van regelgeving en ingrediënten in cosmetica. Er zijn inmiddels bijna 1400 schadelijke chemicaliën verboden om te gebruiken in dit land. In andere landen zijn deze verboden ingrediëntenlijsten soms schrikbarend laag! Natulique voldoet aan deze hoge normen en strenge eisen, waardoor ze altijd de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen.

Ik ben de enige natuurkapper uit Dronten! 

Beter voor jou, voor mij en voor de wereld!

De producten van Natulique zorgen voor een win-win-win situatie. Ik zorg goed voor jou als klant, jij zorgt goed voor mij als kapper en samen zorgen we voor een betere wereld!

Het is tijd om afstand te doen van een wereld waar het gaat om zo goedkoop mogelijk, zo snel mogelijk en zo veel mogelijk. Ik kies met mijn kapsalon voor een wereld met aandacht voor kwaliteit, mens, dier en natuur. En dat op een eigentijdse en fashionable manier. En trust me… de producten van Natulique zijn fantastisch en van zeer goede kwaliteit!

Certificeringen

Natulique is de eerste complete “certified organic professional” haarverzorgingslijn ter wereld en heeft de volgende certificaten:

360BIOCERT: 

 • Minimaal 95% van de ingrediënten heeft een natuurlijke oorsprong;
 • Bevat geen chemische ingrediënten;
 • Alle afzonderlijke ingrediënten, derivaten en het eindproduct zijn dierproefvrij;
 • Wordt verpakt in een duurzame verpakking;
 • De producten worden op een ethische en morele manier geproduceerd, dus geen kinderarbeid of moderne slavernij.

Het veganistische certificeringslogo van de Vegan Society:

 • Geen van de Natulique ingrediënten of producten zijn getest op dieren;
 • Ook niet in het verleden;
 • Er zijn geen dierlijke ingrediënten in de producten toegevoegd. 

De Astma Allergy Nordic certificering

 • Elk afzonderlijk ingrediënt is onderzocht met een brede samenwerking tussen dermatologen, wetenschappers en internationale vakbonden.
 • Zo kunnen de kapper en de klant een juiste beslissing nemen als het gaat om (huid)allergieën. 

Het Nordic Swan Ecolabel

 • Aan dit ecolabel zijn strenge voorwaarden voor ingrediënten en chemicaliën verbonden om een duurzame ontwikkeling te verzekeren. 

          wil jij deze producten zelf ervaren?