Logo

Kapsalon Dronten

“Ik ben Bianca van Rheenen en zit al meer dan twintig jaar met veel plezier in het kappersvak. Ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends en volg nieuwe ontwikkelingen nauwkeurig. Of je nu voor traditioneel, gewaagd, modern of klassiek wil gaan, bij mij loop je gegarandeerd met een glimlach weer de deur uit!

Kleuranalyse Dronten

Naast kapper ben ik ook kleuradviseur. Deze twee specialiteiten zijn nauw met elkaar verbonden. We weten allemaal dat een goede haarkleur belangrijk is voor een mooi kapsel. Een kleur die past bij je huidskleur, de kleur van je ogen en ook past bij je karakter. Maar daar blijft het niet bij! De kleuren van je kleding en eventueel je make-up zijn van essentieel belang om er goed uit te zien. Ik kan je hierbij helpen! Ik geef workshops en 1 op 1 kleuranalyses.

Groene producten van Natulique

Ik realiseer me steeds meer hoeveel schadelijke stoffen er in haarverzorgingsproducten zitten. Producten waar ik dagelijks mee werk. Al jaren daag ik mezelf uit om gezonder te eten, meer te bewegen en vaker te rusten en te ontspannen. Ook ben ik me er steeds meer en meer van bewust dat we niet goed voor onze natuur zorgen. Daarom heb ik gekozen voor de producten van Natulique uit Denemarken. Om onze wereld een stukje groener te maken.

Mijn kapsalon is Hygge

Tijdens mijn vakanties in Denemarken hoorde ik voor het eerst de term Hygge. Ook binnen de Natulique familie (Natulique komt uit Denemarken) is Hygge een belangrijk begrip. Hygge (spreek uit als ‘huu-guh’) is de typisch Deense vorm van gezelligheid. Het woord is eigenlijk niet te vertalen maar komt het meest overeen met het Nederlandse woord ‘gezellig’. De essentie van Hygge is een fijne, warme sfeer creëren en genieten van de goede dingen in het leven. In mijn kapsalon is het altijd Hygge. Ik houd ervan om mensen te verwennen en om het knus en gezellig te maken. Met een kaarsje, een lekkere kop koffie, een muziekje en een gezellig gesprek. Wil je dat zelf ervaren? Plan dan een afspraak met mij in.

Bruidskapsel Dronten

Ga jij binnenkort trouwen? Ik verzorg met liefde jouw bruidskapsel, zodat je deze dag straalt. We doen hiervoor eerst een proefkapsel. Jij geeft jouw wensen aan en ik kan je adviseren op het gebied van haarkleur en kapsels. Draag je een sluier of een diadeem? Dan kijken we welk bruidskapsel hierbij het beste past.

Het is mogelijk om bij jou thuis te komen op de grote dag, maar je mag ook naar mijn kapsalon in Dronten-West komen. Natuurlijk kan ik ook het kapsel van jouw aanstaande man of andere familieleden en vrienden verzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem contact met mij op.