Logo

Kleuranalyse Dronten

Vraag jij je wel eens af:

  • Waarom staat deze kleur mij niet?
  • Waarom vragen mensen of ik moe ben, terwijl ik dat niet ben?
  • Waarom staat dit truitje mijn vriendin heel leuk en mij juist totaal niet?
  • Waarom doe ik miskopen en laat ik kleding ongedragen in de kast hangen?
  • Waarom schatten mensen mij soms helemaal verkeerd in?
  • Waarom koop ik al jaren dezelfde make-up? 

Wil jij antwoord op deze vragen? Boek een kleuranalyse bij mij. Samen kijken we welke kleuren jou het beste staat qua haar, kleding en make-up. Dit kan individueel of met een groepje vriendinnen. Het kleuradvies vindt plaats in mijn workshopruimte in Dronten.

 

 

Wat voor type ben jij?

Welke kleur staat jou?

Wat past bij jou?

Kleuradvies voor haarkleur, kleding en make-up Dronten

Wil jij weten welke kleuren jou staan qua kleding, haar en make-up? Dit kan in een individuele sessie van anderhalf uur of met een groepje vriendinnen. Leuk voor een vrijgezellenfeest of het jaarlijkse vriendinnenuitje.

Hoe gaan we te werk tijdens een 1 op 1 kleuranalyse of een workshop?

We bekijken of je een lente-, zomer-, herfst- of wintertype bent. Aan de hand hiervan krijg je uitgebreid advies welke kleuren bij jou passen. Niet alleen op het gebied van kleding, maar ook haarkleur en make-up keuze komen aan bod. Ik laat je zien welke kleuren je laten stralen en welke kleuren niet goed matchen bij je haarkleur, huidskleur en oogkleur. Nadat we hebben bepaald welke seizoentypes je bent, bespreken we de kleuren die binnen dat palet passen. Niet alleen op het gebied van kleding, maar ook op het gebied van haarkleur en make-up. Na afloop ontvang je een kaart met jouw kleuren, zodat je deze in je handtas kunt stoppen. Handig om er tijdens het winkelen nog even op te spieken om miskopen te voorkomen!

Wat zijn de kosten?

Een individuele sessie van anderhalf uur met uitgebreid advies inclusief kleurenkaart kost € 90,00. De sessies kunnen plaatsvinden tijdens de reguliere openingstijden of we kunnen in overleg een ander moment kiezen. Het is wel belangrijk dat er voldoende daglicht is.

De prijs van een groepssessie is op aanvraag. Dit ligt aan het aantal personen en aan andere wensen zoals de catering. Laat het mij weten!

Meer informatie over een kleuranalyse boeken?

Neem contact met mij op.

Wij kijken samen welke kleuren bij jou passen