WORKSHOP KLEURANALYSE

Ben jij op zoek naar een leuke workshop met kleuradvies voor jou en je vriendinnen? Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of het jaarlijkse vriendinnenuitje? Volg dan mijn workshop ‘Kleuranalyse’.

WAT GAAN WE DOEN TIJDENS DE WORKSHOP KLEURANALYSE?

Tijdens deze workshop kijken we samen of jullie een lente-, zomer-, herfst- of wintertype zijn. We doen dat aan de hand van gekleurde doeken. Ik laat jullie zien welke kleuren je laten stralen en welke kleuren niet goed matchen bij je haarkleur, huidskleur en oogkleur. Nadat we hebben bepaald welke seizoentypes jullie zijn, bespreken we de kleuren die binnen dat palet passen. Niet alleen op het gebied van kleding, maar ook op het gebied van haarkleur en make-up. Na afloop ontvang je een kaart met jouw kleuren, zodat je deze in je handtas kunt stoppen. Handig om er tijdens het winkelen nog even op te spieken om miskopen te voorkomen!

WAT LEKKERS!

Naast mijn werkzaamheden als kapper en kleuradviseur sta ik graag in de keuken. Ik verwen jullie met heerlijke vers gemaakte hapjes. Willen jullie een gezonde lunch of een plateau met heerlijke zoetigheden? Of gaan jullie voor de high wine? Laat het me weten!

MEER INFORMATIE

  • Workshop Kleuranalyse is voor 4 personen
  • Jullie ontvangen allemaal een persoonlijk kleuradvies
  • Kleuradvies vindt plaats in mijn studio in Dronten of op locatie met voldoende daglicht
  • Workshop Kleuranalyse duurt 3 uur
  • Jullie ontvangen na afloop allemaal een kleurenwaaier
  • Op verzoek verzorg ik ook huisgemaakte hapjes en drankjes

Stuur mij een e-mail met jouw wensen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wil je op individuele basis een kleuranalyse doen? Lees meer hierover >