Metamorfose

We hebben allemaal weleens dat we in de spiegel kijken en stiekem niet meer tevreden zijn. De meeste vrouwen hebben jarenlang hetzelfde kapsel, dezelfde haarkleur, dezelfde bril en min of meer dezelfde kleding. Als je je hierbij goed voelt, is dat natuurlijk helemaal prima. Als je eens wat anders wilt, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Een gedaanteverwisseling

Metamorfose betekent letterlijk een ‘gedaantewisseling’. Dat betekent niet dat ik rigoureus je haar afknip en groen, geel of blauw verf. De metamorfose zit voornamelijk ín jezelf. Als je weet wat jou staat en wat jou vooral niet staat, dan maak je bewuste keuzes op het gebied van kleding en haar. Je bent zelfverzekerder en je straalt! Je haalt veel meer uit jezelf! Je innerlijke gedaantewisseling is een feit!

 

Hoe gaan we te werk?

Ik begin met een uitgebreid advies op het gebied van kleur. Niet alleen je haarkleur, maar we kijken ook welke kleur kleding en make-up het beste bij jou passen. Samen zoeken we naar kleuren die jou laten stralen en goed matchen bij je huidskleur, de kleur van je ogen en natuurlijk bij jouw karakter. Daarna kijken we welk kapsel het beste past. Misschien gaan we knippen, kleuren, stylen of juist krullen zetten. Ik adviseer, maar jij bepaalt het natuurlijk helemaal zelf. Wat we ook precies gaan doen, er wandelt een nieuw persoon met een grote glimlach weer de deur uit!

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?