Kleuranalyse

Iedereen vraagt het zich weleens af……. Waarom staat deze kleur mij niet? Waarom vragen mensen of ik moe ben, terwijl ik dat niet ben? Waarom staat dit truitje mijn vriendin heel leuk en mij juist totaal niet? Waarom doe ik miskopen en laat ik kleding ongedragen in de kast hangen? Waarom schatten mensen mij soms helemaal verkeerd in? Waarom koop ik al jaren dezelfde make-up? Wil jij antwoord krijgen op deze vragen? Dan kun je bij mij een kleuranalyse doen. Samen kijken we welke kleuren jou het beste staan qua haar, kleding en make-up. Dit kan individueel of met een groepje vriendinnen. Het kleuradvies vindt plaats in de studio van Haarsucces in Dronten.

Wat voor type ben jij?

Welke kleur staat jou?

Wat past bij jou?

Hoe gaan we te werk

In een anderhalf uur durende sessie kijken we of je een lente-, zomer-, herfst- of wintertype bent. Aan de hand hiervan krijg je uitgebreid advies welke kleuren bij jou passen. Niet alleen op het gebied van kleding, maar ook haarkleur en make-up keuze komen aan bod. Na afloop ontvang je een kaart met jouw kleuren, zodat je deze in je handtas kunt stoppen. Handig om er tijdens het winkelen nog even op te spieken om miskopen te voorkomen!

Wat zijn de kosten

Een individuele sessie van anderhalf uur met uitgebreid advies inclusief kleurenkaart kost €75,00. De sessies kunnen plaatsvinden tijdens de reguliere openingstijden of we kunnen in overleg een ander moment kiezen. Het is wel belangrijk dat er voldoende daglicht is. Het is ook mogelijk om de kleuranalyse te doen met een groepje vriendinnen. Lees meer hierover >

Wij kijken samen welke kleuren bij jou passen