WIE BEN IK

“Ik ben Bianca van Rheenen en zit al bijna twintig jaar met veel plezier in het kappersvak. Ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends en volg nieuwe ontwikkelingen nauwkeurig. Of je nu voor traditioneel, gewaagd, modern of klassiek wil gaan, bij mij loop je gegarandeerd met een glimlach weer de deur uit!

Mijn motto is “met gezond haar kun je alles”. Daar geloof ik echt in! Als je de juiste producten gebruikt, creëer je gezond haar. Gezond haar is al mooi van zichzelf, het heeft dan alleen nog het juiste model en de juiste kleur nodig. Daarvoor kun je bij mij terecht!

Naast kapper ben ik kleuradviseur. Deze twee specialiteiten staan nauw met elkaar in verbinding. We weten allemaal dat een goede haarkleur belangrijk is voor een mooi kapsel. Een kleur die past bij je huidskleur, de kleur van je ogen en ook past bij je karakter. Maar daar blijft het niet bij! De kleuren van je kleding en eventueel je make-up zijn van essentieel belang om er goed uit te zien. Ik kan je hierbij helpen!”

PRODUCTEN

Het motto van Haarsucces is: “met gezond haar kun je alles!”. Daar geloof ik echt in! Als je de juiste producten gebruikt, creëer je gezond haar. Gezond haar zit altijd goed. Geen bad hairdays meer! Bij Haarsucces in Dronten gebruik ik de BIOLAGE lijn van Matrix. Een Amerikaans product en een grote naam op het gebied van kleuren en verzorgen van haar. De producten zijn biologisch en vrij van parabenen en sulfaten.

DE STUDIO

Je vindt mijn studio in Dronten aan De Amstel 14-16. Een plek waar je heerlijk tot rust komt! Je kunt hier terecht voor knippen, kleuren, wassen, stylen en föhnen. Maar ook voor kleuradvies, bruidskapsels en zelfs voor een metamorfose! Ik ben geopend op maandag avond van 19:30 uur tot 22:00 uur dinsdag van 9:00 uur tot 17:00 uur, donderdag van 9.00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 13:00 uur. De prijslijst vind je hier. Heb je vragen? Bel of mail me gerust voor meer informatie.

 

 

 

 

3