“Professioneel en goed advies. Ik ben gelukkig met het resultaat en kom graag weer!”

Linda Snitsevorg

“Vanavond onder het genot van een hapje en een drankje van de nieuwe producten van RAW genoten, met een heerlijke shampoo, masker en crème spoeling met massage was dit echt een feestje. Mijn haar glanst als nooit tevoren en het was super gezellig! Dankjewel Bianca! X”

Maaike Woertink

“Ik heb bij Haarsucces een kleuranalyse gedaan. Sindsdien geen miskopen meer voor mij! Als ik een winkel inloop, dan speur ik direct naar ‘mijn kleurtjes’. Dat betekent echt niet dat ik iedere dag dezelfde kleding draag hoor. Binnen mijn kleurenpallet is nog volop variatie. Ik maak nu veel bewustere keuzes in de aanschaf van mijn kleding.”

Susan van Schooten

“Ik word vaak anders ingeschat dan ik werkelijk ben. Mensen denken dat ik een verlegen en stil type ben, maar het tegendeel is waar! Zou het komen door mijn degelijke kledingstijl? Bianca van Haarsucces heeft mij laten zien welk kleurenpallet mij goed staat. Sindsdien grijp ik niet meer direct naar mijn zwarte kleding, maar durf ik te spelen met kleuren. En ja, ik straal meer en durf mezelf meer te tonen.”

Lotte de Vries